Вода найсмачніша у ріднім краю, з криниці, де батько і мати пили...

"З давніх-давен українці шанобливо ставилися до річок, озер, криниць, джерел. Берегли і леліяли їх, бо добре знали, що вода - то життя на землі. Вода! Ти не маєш ні смаку, ні кольору, ні запаху, тебе не опишеш, тобою насолоджуються, не знаючи тебе. Ти не просто необхідна для життя: ти і є життя!" такими словами розпочали свій виступ учні Семенівського ЗСО №1 на освяченні криниці по вулиці Широкий План. За цією криницею наш заклад доглядав ще 10 років назад. Тоді учні школи, разом з учителем трудового навчання, зробили зруб, повісили відро. Та з роками криниця знову стала занедбаною. І ось на Водохреща вона відродилася і буде напувати всіх своєю прохолодною водицею. Учні разом з дорослими Семенівської громади очистили від бруду та мулу криницю та територію біля неї.

Кажуть люди: скільки криниць на землі, стільки зірок на небі. І якщо вам доводилося бачити, як падає небесниця, знайте - то десь замулилось джерело, яке чекає на вашу допомогу.


/Files/images/natsonalno-patrotichne_vihovannya/P1191795.JPG /Files/images/natsonalno-patrotichne_vihovannya/P1191800.JPG /Files/images/natsonalno-patrotichne_vihovannya/P1191804.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 396

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.